Termeni și condiții

Acest acord descrie termenii şi condiţiile care reglementează serviciile disponibile şi utilizarea acestui site.

Pentru a putea fi utilizator, trebuie să citiţi şi să fiţi de acord necondiţionat cu toţi termenii şi condiţiile conţinute în prezentul acord.

Drepturi de proprietate intelectuală

Softul www.carpaticweb.ro este proprietatea companiei programming assistance worldwide srl  şi este specializat în servicii online, website-uri, magazine online, SEO, promovare online.

Ideile originale aspectul şi modul de organizare ale acestui site sunt recunoscute şi protejate internaţional © şi nu pot fi folosite de alte persoane sau instituţii pentru a furniza servicii similare.

Condiţii generale de utilizare

Serviciile noastre pot fi folosite în calitate de orice tip de utilizator care deține o afacere sau intenționează să dezvolte una, cu ajutorul nostru. Din interiorul platformei se pot trimite cereri de oferta, urmand ca un operator creare site magazin online, sa preia acea solicitare și să raspundă fie prin email sau telefonic. De asemenea prin sistemul de chat folosit, clientul poate alege sa comunice intr-un mod foarte simplist cu un consultant creare site magazin online pentru a afla detalii legate de serviciile pe care le oferim.

Cereri pentru oferte de pret

Acestea se pot solicita telefonic la numerele afisate pe website, folosind formularul pentru cerere oferta, sau prin sistemul de chat. Solicitantul are obligatia de a furniza date corecte si concrete cu privire la proiectul dorit. Daca datele furnizate nu sunt complete acesta nu poate primi oferta de pret/sau creare site magazin online poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, fie numar de telefon, fie adresa de email.

Confidențialitatea datelor

Informaţiile cu caracter personal pe care le utilizaţi pentru a beneficia de serviciile acestui soft şi cele privind activitatea desfăşurată de dvs. sunt confidenţiale, protejate cu sisteme de securitate şi nu vor fi utilizate decât pentru a asigura funcționalitatea sa, conform regulilor de utilizare prevăzute pe site. Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, vă rugăm accesați pagina Confidentialitate Datelor / GDPR . Aceste prevederi se întregesc cu dispoziţiile legale în vigoare.

Clauze finale

Prezentul acord este supus în întregime legii române şi poate fi modificat fără acordul dumneavoastră. Modificările vor fi notificate pe prima pagină a site-ului şi vor fi aplicabile de la data aducerii la cunoştinţă publică, cu excepţia modificărilor condiţiilor financiare de utilizare a site-ului, care nu pot intra în vigoare decât pentru anul ulterior celui în care au fost făcute publice.

În orice situație în care dvs. aveţi obiecţiuni sau rezerve faţă de oricare dintre prevederile din prezentul acord şi a modificărilor care vor surveni, aveți obligaţia de a înceta de îndată utilizarea serviciilor noastre.

Pentru informații sau lămurirea unor neclarități ne puteți scrie prin email la contact!

Utilizatorul declară în mod expres că îndeplineşte toate condiţiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de noi, că a luat la cunoştinţă în totalitate prevederile prezentului acord şi a înțeles pe deplin modul de funcţionare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru.