OBȚINE CU PÂNĂ LA 300% MAI MULT VENIT CU CAMPANII DE PROMOVARE PE GOOGLE ADS

Promovați-vă afacerea pe Google pentru pentru a obține garantat mai multă vizibilitate, mai mulți clienți, mai mult venit!

promovare-google-ads-reclama-pe-google

 Știați că peste 90% din oameni accesează site-urile care apar pe prima 1 în afișările Google atunci când efectuează o căutare pentru a achiziționa un bun sau serviciu? Mai jos puteți vedea un exemplu de căutare pe Google pentru “magazin haine”, după cum puteți observa site-urile care apar primele în afișări sunte cele care se promovează prin intermediul Google Ads!

promvoare google, reclama google, publicitate google

Puteți efectua chiar acum o căutare de pe telefon sau laptop pe Google pentru domeniul tău de activitate, de ex. “cabinet stomatologic” pentru a vedea unde se situează site-ul și care sunt firmele care se promovează deja cu pe Google, veți observa că site-urile care se promovează sunt cele care apar primele în afișări!

 

Mihai Pop

Pentru noi a fost o oportunitate importantă deoarece publicitatea pe Google deschide multe uși având posibilitatea de a ajunge la mai mulți potențiali clienți mai ușor cu o invetiție minimală.

Gabriela Solovăstru

Colaborez cu carpaticweb pentru promovarea unui cabinet stomatologic de aproape 3 ani și aș recomanda oricui din domeniu care își dorește să obțină mai mulți clienți promovarea pe Google.

promovare google reclama google google ads

Vă ajutăm să vă promovazți afacerea pe Google pentru a obține mai mulți! Solicită detalii gratuite prin completarea formularului! BONUS 1500 lei pentru promovare oferit gratuit de Google!

GDPR

Top 5 avantaje ale reclamei pe Google

Soluția profesională pentru creșterea vânzărilor și dezvoltării afacerii tale!

Cel mai bun raport calitate / preț pentru promovarea IMM-urilor!

 

promovare-google-ads-reclama-pe-google

01.

Zeci de mii de afaceri din România se promvoează deja pe Google, inclusiv afacerile din domeniul tău de activitate

promovare pe Google

02.

Clienții tăi caută zilnic pe Google produsele sau servicile pe care le comercializezi iar 90% din vânzări le au site-urile carea apar pe prima pagină

03.

Promovarea pe Google e potrivită pentru afaceri mici și mijlocii investeiția cu promovarea pornește de la 1500 lei

04.

Crește-ți vizibilitatea afacerii cu ajutorul marketing-ului pe Google, în plus primești un BONUS în valoare de 1500 lei 100% GRATUIT!

05.

Crește-ți numărul de clienți și implicit veniturile, lunar îți oferim suport și raport privind performanța vânzărilor pe Google

%

Mai mulți clienți

%

Mai multă vizibilitate

%

Mai mult venit

Promovare pe Google în 3 pași simpli

promovare-googleads-reclama-googleads-digitalizare-publicitate-marketing

01. Transmiteți numele firmei, site-ul, magazinul online, pagina de Facebook sau Instagram și bugetul pe care doriți să îl alocați pentru promovare

02. Realizare contract de colaborare

03. Te ajutăm să te promovezi în top-ul Google și realizăm mentenanță lunară pentru campaniile de promovare.

+ EXTRA REZULTATE CU SEO

Beneficiază și optimizare SEO pentru o creștere organică în căutările pe Google

Cum te ajută promovarea pe Google?

Răspunsul este simplu, având în vedere faptul că majoritatea lumii atunci când caută pe Google produsele sau servicile pe care tu le oferi accesează în majoritatea cazurilor primele 3-4 site-uri afișate de Google, iar după cum probabil știi deja, primele site-uri afișate în căutări sunt chiar cele care sunt promovate cu reclame Google Ads. Dacă site-ul sau magazinul tău online nu apare pe prima pagină pe Google sunt șanse mai mici să generezi vânzări, dar pentru o investiție de doar câtve sute de lei pe lună și site-ul sau magazinul tău online poate apărea în top #3 pe Google! Fă pasul acum spre o afacere mai profitabilă cu ajutorul Google Ads!

În plus, promovarea pe Google este una din cele mai bune modalități de a ajunge la clienți noi și de a-ți dezvolta afacerea pe internet find o promovare de tip Pay-Per-Click, adică bugetul tău pentru reclame se consumă doar în momentul în care un potențial client face click pe reclama ta.

Contact: 0771 424 596

 

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ PENTRU PROMOVARE PE GOOGLE CU AJUTORUL GOOGLE ADS

GDPR

Ce înseamnă promovare Google Ads?

promovare google ads

Când clienții tăi caută servicile sau produsele tale pe Google acesta oferă rezultate bazate pe relevanță, calitatea site-ului și SEO, însă primele afisări sunt ocupate de site-urile care sunt promovare cu ajutorul reclamelor plătite Google Ads astfel dacă te promovezi cu ajutorul acestor reclame pe Google ai o șansă în plus de a obține mai mulți clienți.

În același timp promovarea pe Google este și unul din cele mai populare și accesibile servicii de marketing online prin care ai posibilitatea de a apărea în top #3 afișări pe Google în momentul în care clienții tăi caută produsele sau serviciile pe care le oferi.

Promovarea include configurarea, optimizarea și administrarea lunară a campaniilor Google. Pentru a avea cele mai bune rezultate cu reclamele algoritmul Google are nevoie de aprox. 1-2 luni pentru a se optimiza. Așadar pentru cele mai bune rezultate când vine vorba de promovare Google, reclamele Google Ads sunt rulate pe perioade mai lungi.

Alte informații despre promovare cu ajutorul GoogleAds