GOOGLE ANALYTICS NU VA MAI FI DISPONIBIL DE LA DATA DE 1 IULIE 2023! TU ȚI-AI PREGĂTIT SITE-UL SAU MAGAZINUL ONLINE PENTRU GOOGLE ANALYTICS 4 ?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mai sunt doar câteva zile până când Google Analytics nu va mai vi disponibil pentru site-ul sau magazinul tău online și va trebui să treceți la noul Google Analytics 4 pentru a putea urmări în continuare datele legate de clienții dvs.

SOLICITĂ INSTALAREA GOOGLE ANALYTICS 4!

Fă trecerea la Google Analytics 4 acum pentru a putea vizualiza în continuare datele legate de vânzări și clienți și după data de 01.07.2023

COMPLETAZĂ FORMULARUL PENTRU OFERTĂ

9 + 2 =

Instalare Google Analytics 4

Ce este Google Analyitcs 4

Google Analytics este cel mai important tool cu ajutorul căruia putem urmări toate datele ce țin de performanța și marketing-ul website-ului sau magazinului nostru online și astfel să tragem concluzii care să ne ajute afacerea să crească.

În octombrie 2020 Google anunța pentru prima dată că a lansat Google Analytics 4 iar până la data de întâi Iulie 2023 Google Analyticsă NU va mai înregistra date legate de clienți, așadar va trebui să vă instalați Google Analytics 4 pe site-ul sau magazin-ul dvs. online pentru a putea înregistra date legate de vânzări, vizite pe site, etc. Așadar, Google Analytics 4 este cea mai nouă versiune a Google Analytics.

Dacă și tu dorești să ai noul Google Analytics instalat pe site-ul sau magazinul tău online fără bătăi de cap, ne puteți contacta acum pe chat-ul de whatsapp pentru ofertă.